Fruitbijuthuis.nl, wie zijn wij?

Fruitbijuthuis is het bedrijf (uit Emmeloord) voor lekkere handige groenteboxen en lekkere fruitboxen. Onze teelt van Hollandse producten doen wij op ons moderne fruitbedrijf in Luttelgeest te Flevoland en samen met telers uit de buurt. Hier sorteren wij dagelijks de meest verse en lekkerste groenten en fruit voor u uit. Hierdoor staat de kwaliteit en smaak voorop.

Waarom onze producten van top kwaliteit zijn

Om de kwaliteit van ons topfruit en -groente te waarborgen halen wij het fruit en groente rechtstreeks uit de boomgaard of van het land . Dit doen wij dagelijks, waardoor we verse producten kunnen leveren aan consumenten, bedrijven, scholen en overheden. De groente en fruit die wij bezorgen zijn gecertificeerd en duurzaam geteelt uit uw regio. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod met betrekking tot relatiegeschenken, cadeaus en fruit. Zo bieden wij seizoensfruit aan, bijvoorbeeld appels, aardbeien, blauwe bessen, nectarines, wilde perzik, meloenen en wat mogelijk is.

Fruit of groente bezorgen door Fruitbijuthuis.nl

Een groot voordeel van onze service is dat er geen abonnement aan vast zit. Wilt u dus een éénmalig een pakket of fruit bestellen is dit mogelijk waar u maar wilt?

Wilt u ook graag iedere week vers fruit of groente thuisbezorgd hebben of cadeau doen aan uw werknemers, familie, kinderen op school of zomaar? Dan is het zeker aan te raden om eens contact met ons op te nemen en bijvoorbeeld een fruitmand te bestellen.

Fruitbijuthuis.nl is onderdeel van www.streekvers.nl

Streekvers - Sinaasappels - fruit online bestellen - ziek (2)